Mielessä pyöriviä ajatuksia

Piipahdimme talolla ❤ -kuten joka ilta.

Siellä oli nuori mies  työn touhussa pistorasioita laittamassa, viime viikolla oli eri miehet, eri puuhissa. Siellä nuo taitajat ahertavat, jotta meidän koti valmistuisi. Kertaakaan kukaan ei ole kysynyt mitäs täällä teette, vaan jokainen on pysähtynyt hetkeksi juttelemaan kanssamme.

Tämän päiväinen kohtaaminen oli hauska, sillä  säikäytimme työhönsä uppoutuneen asentajan. Säikähdyksestä selvittyään hän kertoi, että huomenna pitäisi olla sähköt paikoillaan. Loppuun hän vielä lisäsi hyväntuulisesti: kyllä tämä täällä valmistuu.

Taisin ääneen miettiä, miten uskomattomalta tuntuu, että vuoden päästä keittelen kahvia tässä keittiössä!

Toivotin hänelle työniloa ja kiitin siitä, että hän rakentaa meidän kotia. Mahtaakohan hän tietää, kuinka tärkeä hän on meille?

No, jottei liian syviin vesiin mentäisi, niin lopetan tämän asian julkisen pohdinnan tähän. Ajatus varmaan tuli selväksi. 😉

Toinen asia, jota olen tässä mielessäni pyöritellyt, on kierrättäminen. (Kymenlaakson jäte)  Aivan huikeaa, että meillä on esimerkiksi tuo Ahlmanintien jäteasema, jossa voi hyvällä omallatunnolla kierrättää kaiken lajitellun rakentamisesta syntyvän jätteen. Useampi kymmenen peräkärrillistä on sinne kulkenut meidänkin rakennustyömaalta.

Jotta asiat olisivat vieläkin paremmin on kaupunki järjestänyt meille Pioneeripuistoon ihan oman ”jäteaseman”. Hieno juttu, joka helpottaa meitä rakentajia paljon.

Kaikenlaista tämä rakentaminen saa siis ajattelemaan ja arvostamaan!

Published by

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s